Hans Serebrink är civilingenjören som genom åren haft olika roller som t ex projektledare, chef, VD samt delägare i ett management konsultbolag. De senaste sex åren har Hans, som utvald representant från Skandinavien, kört ett stort globalt ledarskapsprogram för Siemens, vilket han har gjort på ett mycket framgångsrikt sätt.

Hans har tidigare tagit certifieringarna Celemi Solution Provider, JTI och MBTI samt Agerus och planerar att gå Prince2 i maj.

Vid sidan om jobbet är familj, vandring, sport, resor, goda viner och opera något som ligger nära hjärtat hos Hans. I år har han redan flera resor på schemat, bland annat högalpin vandring och tour de Monte Rosa.

Vi som jobbar på Arkatay ser fram emot att utvecklas tillsammans med Hans. Läs gärna mer om Hans, och våra andra anställda under Kontakt. Där finns även kontaktuppgifter för den som vill prata mer!